Jdi na obsah Jdi na menu
 

Rezerva mužů se postarala o historický zápis!

Rezerva mužů se postarala o historický zápis, když na domácím hříšti deklasovala Krhovou B v poměru 21:1. Na hostujícím týmu, který přijel pouze v osmi lidech, bylo jasné, že utkání odehrají pouze z povinnosti a takto pojali i samotný zápas.

Už v první minutě otevřel skóre kapitán týmu Ondřej Baroš a započal tak brankostroj, na který přihlížela necelá stovka diváků. Když se do poločasu trefili ještě Marek Adamec, Lukáš Klímek a Roman Liďák, svítil o poločase na tabuli výsledek 11:0.

Do druhé poloviny utkání nastoupili všichni tři náhradníci a tento tah trenéra se neuvěřitelně vyplatil. Nejprve vstřelil branku Jakub Mikulenka, kterému se dařilo i v myslivosti a den předtím trefil jelena. Poté se trefil parádně David Baroš a v samotném závěru střetnutí se trefil i Tomáš "Rum" Fusek.

Utkání okořenil i pokutový kop, ke kterému se postavil Petr Vojkůvka a střelou do středu brány nedal brankáři hostů šanci.

Abychom nezapomněli na hostující družstvo, tito vstřelili čestnou branku ve 46. minutě a pokazili tak čisté konto, jinak v sezóně výborně chytajícího brankáře Trčku. Dále se Krhová trefila v 82. minutě, ale tentokrát do vlastní sítě.

Hutiský B tým ve druhé půli nastřílel soupeři dalších 10 branek a diváci tak byli svědky jednoho duble hattricku, dvou hattricků, penalty, vlastence i rekordu. Rozhodčí z milosti ukončil utkání v 85. minutě za stavu 21:1.

Dalším soupeřem Hutiské rezervy je Velká Lhota, která okupuje poslední příčku Vsetínské IV. třídy B, kdy v sezóně získala pouze jeden bod a vstřelila pouze dvě branky. Na druhou stranu, není dobré soupeře podceňovat a na zápas je třeba se dobře připravit.

Článek -PP-